laupäev, 15. mai 2010

Suvi!

 
Suvi on tulnud küll pisut ootamatult, kuid sellegipoolest väga-siga-lahe, et praegu nii soe on.

Kuigi esmaspäeval on eksam, võtsin täna täiega vabalt. Hommikupoolikul olin lastega pargis, lugesin ja vahelduseks sõitsin Tanska rulaga. Hakkas meelde tulema küll, kuigi poisikese rula pole slaalomi sõitmiseks mõeldud. Mingil imelikul kellaajal kobisime tuppa lõunale:
Õhtupoolikul asusime aga väga Tõsise Isandaga jalgratastel Pirita poole teele. Seekord ei sõitnud me mööda Sõpat, nagu tavaliselt, vaid käänasime peale Magistrali Nõmme teele. Küllap on see tee väikese ringiga, aga liiklus rahulik ja rattateed korralikud. Peale kesklinna "nõelasilma" oli väga mõnus Kadriorust Piritani üsna heas tempos sõita.
Pirital klõpsisime mõned pildid, lasime õhtupäikesel oma kahvatute ihude pääle paista ja asusimegi tagasiteele. Koju jõudsime peale 9 õhtul, miska võis lebotamise päeva lõppenuks lugeda.

Eelnevalt olime küll teinud hullud plaanid kino Sõpruse juubeliüritust külastada või KuMu's ära käia, aga lapsed olid rataste pealt lukud maha muttinud ja sestap jäi hüva plaan seekord katki. Aga ehk veel jõuab!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar